Havenoter og forsøg på et moderat overblik

Jeg har brugt en del af vinteren på at planlægge, drømme og opbygge (sikkert urealistiske) forventninger til den kommende havesæson. Jeg har sorteret frø. Både dem jeg selv har samlet, dem jeg kom til at købe da Camilla Plum havde 50% på sin netbutik og dem jeg havde med hjem fra byttebordet ved Mere Liv i Haven festivalen. Jeg har skrevet ned hvad jeg har og hvilket sædeskifte det høre til for at få et overblik.

Det hele har jeg skrevet ned i min nye havebog. Det er en lidt rodet affære, hvor jeg skriver i den rækkefølge tingende falder mig ind. Jeg havde ikke lyst til at lave et stort system med index, kapitler osv for så tror jeg bare ikke jeg får den brugt. Planen er at jeg bare kradser noget ned når jeg får tanken og så er det ude af mit hoved og nede på papiret og hvis jeg så skal bladre lidt for at finde det er det fint.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *