Strandet projekt no.1

Jeg er typen der bliver fyr og flamme, udtænker store planer og sætter projekter i gang. For så ind i mellem at finde ud af, at jeg ikke kan finde ud af det jeg har gang i, eller bare er for doven til at komme videre efter den første begejstring har lagt sig.

Så nu har jeg fået den idé (som jeg sikkert kommer til at fortryde), at jeg her på bloggen vil lægge hovedet på blokken og indrømme når noget er kuldsejlet.

Så her har I det første strandede projekt:

Der mangler bare et lille stykke stof med ansigt, men nu har den ligget og ventet i årevis….

Den lille babyrangle blev hæklet for snart et par år siden. Meningen var at det skulle være en gave… Jeg nåede så langt som til at putte en bjælde i og fylde den, men det med lige at få sat det sidste stykke stof på og broderer et lille ansigt – der gik jeg i stå.

Om den nogensinde bliver færdig ved jeg ikke, men den bliver liggende i projektkassen, så må vi se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *